Doorgaan naar hoofdcontent

Ibiza Hangers

IBIZA-HANGERTJES
Zomaar voor jezelf of voor iemand die je lief is! Deze leuke Ibiza-hangertjes!
Deze leukerds zijn niet van het traditionele textielgaren gemaakt. We hebben gebruikt gemaakt van verschillende papiergarens.
De hoogte van het potje is circa 8 cm. hoog. Let op, gebruik deze kleine hangertjes niet in combinatie met een waxinelichtje i.v.m. eventueel brandgevaar. Een led-thee lichtje kan natuurlijk altijd of een bloemetje. Maar ook zonder iets in zijn ze al ontzettend gaaf. Ze worden met een dekseltje geleverd, waardoor uitermate geschikt om als wenspotje kado te doen. 

Je kunt er ook een stof banner met tekst aan laten maken, voor maar € 1,50 extra!

Natuurlijk in een kleur die jij of je (schoon)mama, (o)ma of vriendin wilt!
Prijs € 4,95 per potje / twee voor € 9,-

Op mijn facebook pagina Sjun! Kado & Workshops zie je veel meer voorbeelden in het album Ibiza Hangers.
En kun je niet kiezen? Sjun! heeft ook kadobonnen die je kunt besteden tijdens een workshop of die je kunt inleveren bij bestelling van een persoonlijk (naam)kadootje ;)

Ze zijn nu ook in het GROOT verkrijgbaar, voor € 6,95 per stuk of € 13,- voor 2 stuks.Stuur een bericht via facebook of mail naar sjunbylinda@gmail.com
Reacties

Populaire posts van deze blog

Haakpatroon drupje (makkie!!)

Leren Labels

Onlangs had ik een leuke mailwisseling met de in mijn ogen ontwerpster van de leren labels. Na het eerste contact (lang geleden ;) over de voortzetting van leren labels maken (toen zij stopte) hadden we duidelijk een mis communicatie. Aangezien ze nu ook door het hele land worden verkocht en genoeg creatievelingen ze ook zelf maken mogen de mijne ook online en gewoon verkocht worden! Natuurlijk ga ik anderen niet onder de veren schieten aangezien ik altijd vind dat je elkaar dingen moet gunnen (jaja die gun-factor is heel belangrijk in het leven), hanteer ik de gewone prijzen. Natuurlijk komt er binnenkort ook weer een nieuwe actie, deze keer met leren labels!! Mocht je er al gebruik van willen maken of info willen, stuur met dan via facebook een pb-tje of stuur een mailtje naar sjunbylinda@gmail.com.

Per 20 februari 2016 zijn enkel nog gestempelde (stempelinkt) labels verkrijgen en de labeltjes met een ster, handmade logo, of uitgestanst hart verkrijgbaar..
Er zullen wel nog labels via…

Labels

Ik ben helemaal into labels, knoopjes. lintjes en dat soort flauwekul *zoals mijn vader het altijd noemt*.
Je kan er nooit genoeg van hebben.

Nu ben ik zo'n typje, morgen besteld-eergisteren in huis. Aangezien ik ook alle mijn spullen zelf met de hand maak *jaja ook met een naaimachine natuurlijk* weet ik dat het in de praktijk net even iets anders werkt. Dingen die ergens op de plank liggen kunnen best dezelfde dag op de post, althans zo redeneer ik, maar handgemaakt duurt langer, je hebt er wat extra werk mee, er gaat weleens wat mis en het enige wat je wilt is een tevreden klant.

Ook met de leren rondjes die ik bestelde bij Mez11, kon het met niet snel genoeg gaan, toch heb ik mezelf deze keer weten te bedwingen om niet al na een dag een PB te sturen. Gelukkig maar want zodra ze arriveerden bleken ze het geld weer meer dan waard. Ze kosten € 1,00 per stuk en je kunt ze bestellen via haar blog waarop ook haar facebook pagina staat, ze heeft altijd leuke win acties en binnenkort …