Doorgaan naar hoofdcontent

Ibiza Hangers

IBIZA-HANGERTJES
Zomaar voor jezelf of voor iemand die je lief is! Deze leuke Ibiza-hangertjes!
Deze leukerds zijn niet van het traditionele textielgaren gemaakt. We hebben gebruikt gemaakt van verschillende papiergarens.
De hoogte van het potje is circa 8 cm. hoog. Let op, gebruik deze kleine hangertjes niet in combinatie met een waxinelichtje i.v.m. eventueel brandgevaar. Een led-thee lichtje kan natuurlijk altijd of een bloemetje. Maar ook zonder iets in zijn ze al ontzettend gaaf. Ze worden met een dekseltje geleverd, waardoor uitermate geschikt om als wenspotje kado te doen. 

Je kunt er ook een stof banner met tekst aan laten maken, voor maar € 1,50 extra!

Natuurlijk in een kleur die jij of je (schoon)mama, (o)ma of vriendin wilt!
Prijs € 4,95 per potje / twee voor € 9,-

Op mijn facebook pagina Sjun! Kado & Workshops zie je veel meer voorbeelden in het album Ibiza Hangers.
En kun je niet kiezen? Sjun! heeft ook kadobonnen die je kunt besteden tijdens een workshop of die je kunt inleveren bij bestelling van een persoonlijk (naam)kadootje ;)

Ze zijn nu ook in het GROOT verkrijgbaar, voor € 6,95 per stuk of € 13,- voor 2 stuks.Stuur een bericht via facebook of mail naar sjunbylinda@gmail.com
Reacties

Populaire posts van deze blog

Haakpatroon drupje (makkie!!)

Feest!!

Bijna is het feest...

Schooljaar afgelopen (dank je wel juf/meester) of geslaagd?

Daarom maakte ik deze leuk juf-meester-geslaagd kadootjes.
De mini en midi potjes kun je zelf vullen met snoep, geld of ballonnen voor een top feest!
Heel leuk in de mini potjes is het om je kind een wens voor de juf of meester te laten schrijven. Naderhand kan hier een leuk theelichtje in (doe om je theelicht wat masking tape voor een origineel waxine kaarsje).Op de deksel kun je een bijgeleverd stickertje plakken of je schrijft er zelf iets op met bijvoorbeeld een watervaste stift! Al krijgt de juf of meester 10 van deze potjes, het blijft altijd origineel.

Uiteraard zijn dit voorbeelden en kan de tekst aangepast worden naar jou eigen unieke tekst!

De potjes zijn voedsel veilig dus je kunt er snoep of andere lekkere (zelfgemaakte) koekjes instoppen. Je kunt ze bv vullen met die lekkere merci chocolaatjes, drop (het zit erop), spek (SPEKtaculair schooljaar) of wat jij zelf bedenkt!Natuurlijk kan ik he…

Leren Labels

Onlangs had ik een leuke mailwisseling met de in mijn ogen ontwerpster van de leren labels. Na het eerste contact (lang geleden ;) over de voortzetting van leren labels maken (toen zij stopte) hadden we duidelijk een mis communicatie. Aangezien ze nu ook door het hele land worden verkocht en genoeg creatievelingen ze ook zelf maken mogen de mijne ook online en gewoon verkocht worden! Natuurlijk ga ik anderen niet onder de veren schieten aangezien ik altijd vind dat je elkaar dingen moet gunnen (jaja die gun-factor is heel belangrijk in het leven), hanteer ik de gewone prijzen. Natuurlijk komt er binnenkort ook weer een nieuwe actie, deze keer met leren labels!! Mocht je er al gebruik van willen maken of info willen, stuur met dan via facebook een pb-tje of stuur een mailtje naar sjunbylinda@gmail.com.

Per 20 februari 2016 zijn enkel nog gestempelde (stempelinkt) labels verkrijgen en de labeltjes met een ster, handmade logo, of uitgestanst hart verkrijgbaar..
Er zullen wel nog labels via…