Doorgaan naar hoofdcontent

Feest!

Kinderfeestjes:

Wil jij een creatief kinderfeestje? Dat kan! Je bent bij Sjun! op het juiste adres.

We streven ernaar dat een workshop ± 2 uurtjes duurt.

Er is keuze uit diverse workshops, maar er is ook mogelijkheid voor eigen inbreng, bij Sjun! is het de bedoeling dat je niet met iets standaards naar huis gaat, natuurlijk mag de jarige van te voren met zijn/haar ouder komen kijken wat ze willen gaan maken, er wordt dan besproken welke materialen gebruikt zullen worden.

Op dit moment is het mogelijk om een workshop te plannen op zaterdagmiddag of zondagmiddag. De woensdag avond en vrijdag avond (vanaf 17.30 tot 19.30 uur) is voor de oudere kinderen zeker een aanrader, eerst thuis eten en dan komen freubelen), in de vakanties of op vrije dagen is het mogelijk op aanvraag.

De kinderen krijgen wat lekkers en iets te drinken, voor de jarige is er een kadootje! Natuurlijk krijgt papa en/of mama ook een kopje thee/koffie.
Er is op dit moment plek voor een groep van max. 10 kinderen, aan meer plek wordt gewerkt ;)
Natuurlijk kan het ook op locatie, dit in overleg.

De prijzen variëren vanaf € 9,50 tot max. € 12,50 


Informeer naar de mogelijkheden, samen komen we er wel uit!

Nieuw!!


MIJN TAS:

Op een kant en klaar tasje gaan we stempelen nadat we eerst een handmade stempel hebben gemaakt. Je krijgt tevens een sjabloon met je naam of een leuke quote, die je na de workshop mee naar huis mag nemen. Kun je thuis lekker verder. Prijs € 10,- per kind.HANG DE VLAGGEN OP:

Natuurlijk kun je ook de vlaggetjes buiten hangen, je gaat 4 houten slingers maken waarop je een tekst kunt zetten, werken met structuurpasta, vilt, stiften, decopatch, wat jij wilt! Van te voren wordt besproken wat we gaan doen en welke materialen we gaan gebruiken. De prijs is € 10,- per kind. Er kunnen extra vlaggetjes bij gekocht worden á € 2,50 per stuk. Dit kun je van te voren aangeven.


Behalve onderstaande voorbeelden kan er ook gekozen worden voor:

- set armbandjes € 9,50
- papier mache figuur bekleden met decopatch € 9,50 
- papier mache figuur bekleden met foam klei € 9,50
- dromenvanger met stofrepen en accesoires € 12,50
- theelichtjes maken € 9,50
- eigen kralen armbandjes maken (je maakt zelf de kralen) € 10,-
- robot maken € 9,50

bovenstaand is geschikt voor alle leeftijden, het wordt aangepast naar gelang leeftijd. Indien vanaf een bepaalde leeftijd staat dit erbij vermeld.


Sjun! hart voor de kleintjes € 9,50

Steigerhuisje met krijtstift en naam of figuur  € 9,50 (of met foto € 11,50)

Borduren, verven en pasta op doek € 9,50 

Mixed media doek € 9,50

Eenvoudige dromenvanger vanaf 10 jaar € 9,50

Sjun! ster (of hart) voor de wat oudere kinderen € 9,50

Spijkerkunst (met je naam erop) € 9,50

Mocht je meer informatie willen of je aanmelden op een van de datums kun je een mailtje sturen naar sjunbylinda@gmail.com of stuur een privébericht via facebook.


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Like dan onze facebookpagina: www.facebook.com/sjunbylinda
Reacties

Populaire posts van deze blog

Haakpatroon drupje (makkie!!)

Leren Labels

Onlangs had ik een leuke mailwisseling met de in mijn ogen ontwerpster van de leren labels. Na het eerste contact (lang geleden ;) over de voortzetting van leren labels maken (toen zij stopte) hadden we duidelijk een mis communicatie. Aangezien ze nu ook door het hele land worden verkocht en genoeg creatievelingen ze ook zelf maken mogen de mijne ook online en gewoon verkocht worden! Natuurlijk ga ik anderen niet onder de veren schieten aangezien ik altijd vind dat je elkaar dingen moet gunnen (jaja die gun-factor is heel belangrijk in het leven), hanteer ik de gewone prijzen. Natuurlijk komt er binnenkort ook weer een nieuwe actie, deze keer met leren labels!! Mocht je er al gebruik van willen maken of info willen, stuur met dan via facebook een pb-tje of stuur een mailtje naar sjunbylinda@gmail.com.

Per 20 februari 2016 zijn enkel nog gestempelde (stempelinkt) labels verkrijgen en de labeltjes met een ster, handmade logo, of uitgestanst hart verkrijgbaar..
Er zullen wel nog labels via…

Labels

Ik ben helemaal into labels, knoopjes. lintjes en dat soort flauwekul *zoals mijn vader het altijd noemt*.
Je kan er nooit genoeg van hebben.

Nu ben ik zo'n typje, morgen besteld-eergisteren in huis. Aangezien ik ook alle mijn spullen zelf met de hand maak *jaja ook met een naaimachine natuurlijk* weet ik dat het in de praktijk net even iets anders werkt. Dingen die ergens op de plank liggen kunnen best dezelfde dag op de post, althans zo redeneer ik, maar handgemaakt duurt langer, je hebt er wat extra werk mee, er gaat weleens wat mis en het enige wat je wilt is een tevreden klant.

Ook met de leren rondjes die ik bestelde bij Mez11, kon het met niet snel genoeg gaan, toch heb ik mezelf deze keer weten te bedwingen om niet al na een dag een PB te sturen. Gelukkig maar want zodra ze arriveerden bleken ze het geld weer meer dan waard. Ze kosten € 1,00 per stuk en je kunt ze bestellen via haar blog waarop ook haar facebook pagina staat, ze heeft altijd leuke win acties en binnenkort …