Doorgaan naar hoofdcontent

Wie ben ik


Wie ben ik?

Het gezicht achter Sjun! ben ik, Linda Debets, te vroeg geboren in 1982, happy, creatief, veeleisend (vooral van mezelf) en ik kan niet stilzitten.Met passie en enthousiasme haak ik veel maar werk ik ook aan vlaggenlijnen, naamslingers, naamkussen, geboorte harten en sterren, haakwerkjes en andere creaties, vooral voor de kleine mensjes onder ons. Ook maak ik powertex creaties in opdracht en je kunt ook zelf een powertex creatie komen maken tijdens een workshop -daarvoor heb ik tenslotte mijn certificaten behaald- om andere ook enthousiast te maken.

Van iedere opdracht klein of groot wordt ik blij, alles is bespreekbaar. Of het nou gaat om het soort stofje of om de kleuren van de letters. Al mijn opdrachten zie ik als een uitdaging om een persoonlijk product af te leveren. Is iets niet te leveren, dan maken we dat gewoon, denk hierbij o.a. aan stofjes.

De kwaliteit is voor mij heel belangrijk, ik werk met stoffen van degelijke kwaliteit. Producten moeten er mooi uit zijn, fijn aanvoelen, voor kinderen veilig zijn en vooral persoonlijk gemaakt voor jou of je kindje!

Wil jij een keer een workshop volgen houdt de workshop pagina in de gaten, wil je een opdracht plaatsen, kijk dan eens op facebook of bij het tabje bestellen.

Er zijn ook groepsworkshops te volgen en sinds kort ook kinderworkshops op de zaterdagmiddag.

Veel kijk- en shopplezier.

Heb je vragen of wil je meer info neem gerust contact met mij op sjunbylinda@gmail.com
Samen maken we er iets moois van!Reacties

Anoniem zei…
Linda, in schrijven ben je ook heel goed, blijf dat ook maar doen! Bijzonder je verhaal te lezen en je zo te leren kennen terwijl we jaren.dicht bij elkaar in de buurt woonden. Je bent een mooi mens! Sterkte met je moeder. X

Populaire posts van deze blog

Haakpatroon drupje (makkie!!)

Leren Labels

Onlangs had ik een leuke mailwisseling met de in mijn ogen ontwerpster van de leren labels. Na het eerste contact (lang geleden ;) over de voortzetting van leren labels maken (toen zij stopte) hadden we duidelijk een mis communicatie. Aangezien ze nu ook door het hele land worden verkocht en genoeg creatievelingen ze ook zelf maken mogen de mijne ook online en gewoon verkocht worden! Natuurlijk ga ik anderen niet onder de veren schieten aangezien ik altijd vind dat je elkaar dingen moet gunnen (jaja die gun-factor is heel belangrijk in het leven), hanteer ik de gewone prijzen. Natuurlijk komt er binnenkort ook weer een nieuwe actie, deze keer met leren labels!! Mocht je er al gebruik van willen maken of info willen, stuur met dan via facebook een pb-tje of stuur een mailtje naar sjunbylinda@gmail.com.

Per 20 februari 2016 zijn enkel nog gestempelde (stempelinkt) labels verkrijgen en de labeltjes met een ster, handmade logo, of uitgestanst hart verkrijgbaar..
Er zullen wel nog labels via…

Alweer Carnaval!! Prins Wil IV en Prinses Dionne

Ja hoor het is bijna weer zover, carnaval staat voor de deur. En als ik ergens gek van ben is het carnaval. Ik ben zelfs lid van de vereniging en ga elk weekend minstens drie keer op stap. Totdat de carnavalsdagen aanbreken dan ben ik 4 dagen lang tot minstens 02.00 uur (en dan bedoel ik niet in de middag) in de kroeg te vinden en nee hoor ik drink geen druppel alcohol maar heb plezier voor 2!

Naja.. misschien heb ik hierboven ietsiepietsie overdreven. Das war einmal. En misschien wordt het ooit weer zo. Nu zit ik elk weekend thuis wachtend totdat ik misschien toch een avondje aan het feestgedruis kan deelnemen ;)

Maaaaarrrr.. dat maakt het niet minder leuk allemaal. De cd van de Promi Bröör schalt uit de boxen en ik zing mee met "Achtung, achtung pass joht op!" want dat doet me het meeste denken aan het Lijflied van Prins Wil IV en Prinses Dionne (volgens mij is het beide op dezelfde melodie maar ik kan me vergissen).
Al horen de kids het liefste "het origineel" v…