Doorgaan naar hoofdcontent

Powertex infoWat is powertex:

Powertex  is een textiel verharder op waterbasis. U kunt er alle materialen mee textiel, papier, karton, pluche, leer, bij voorkeur natuurlijke materialen. Powertex is uitstekend te combineren met hout, zand, Stone Art, Sand & Balls, Easy 3-D en nog veel meer. Powertex wordt gebruikt voor het maken van beelden, schilderijen, decoratie, objecten en juwelen. Inmiddels bestaat het powertex assortiment uit maar liefst 10 kleuren! Een heel veelzijdig product waarmee ik, u als gecertificeerd powertex cursusleidster graag mee op weg help.

Extra informatie bij het volgen van een powertex workshop:

Belangrijk is om oude kleren te dragen, powertex krijg je namelijk nooit meer uit de kleren, het is niet voor niets een textielverharder. Uiteraard zijn schorten aanwezig in het kleine gezellige atelier.  Handschoenen zijn ook een must, uiteraard aanwezig, maar bij eventuele allergieën verzoek ik je om paar eigen mee te nemen. Handig is ook een doos en wat oude kranten/handdoeken om je beeld of schilderij veilig naar huis te transporteren.

Mogelijkheden workshops

Uiteraard is het ook mogelijk om een door mij gemaakt powertex schilderij of beeld aan te schaffen. En natuurlijk zijn er ook kadobonnen, voor als je het zelf even niet meer weet. Leuk om kado te doen, deze kan voor een workshop gebruikt worden maar hiermee kun je ook materialen aanschaffen of een leuk handgemaakt Sjun! by Linda item.

Er zijn al workshops powertex vanaf € 30,00 compleet met drankjes en een kleine versnapering.

Gezelligheid staat voorop! Do the things you like..

Uiteraard kan er in een thema gewerkt worden bij bv een babyshower, teambuilding, bruiloft, verjaardag of een op en top gezellig vrijgezellen feestje.

Op zaterdag, zondag en in de schoolvakanties zijn ook mogelijkheden voor het volgen van een workshop.

Hieronder enkele voorbeelden deze vallen in de prijs categorie € 30,00 - € 40,00 een workshop duurt van 18.30 uur tot ±21.00 uur.
Geisha juwelendrager


Kaboutertje 30cm. (geen powertex)


Mixed Media Canvas (heel veelzijdig uit te voeren)


Sjun! by Linda / Mixed media hart


Muizenzakje


Olifantje naar idee van Rianne Peters


Abstracte dameMocht je toch nog meer informatie willen kun je mijn een mailtje sjunbylinda@gmail.com of stuur een privébericht via facebook.


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Like dan onze facebookpagina www.facebook.com/sjunbylinda

Niks van deze pagina mag gekopieërd worden of gebruikt voor social media en andere activiteiten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Haakpatroon drupje (makkie!!)

Carnaval

Al enkele jaren maak ik alaafies, leuke driekleurige slingers met het woord ALAAF erop, zie hier.
De variant met 5 vlaggetjes kost € 11,11 (hoe toepasselijk) en kan jaren mee, dit jaar zijn de eerste alweer de deur uit.

Met kerst maakte ik theelichtjes die ik op pinterest had gezien, maar nu wilde ik theelichtjes hebben die ik kon verkopen dus maakte ik deze zelf, wat een werk ;)
Een plaatje tekenen en kiezen is één ding, maar iets van jezelf ervan maken, iets unieks, dat jij zelf ontworpen hebt is een ander ding. Een lieve vriendin tekende clowntjes voor mij, helaas kon ik deze niet bewerken, maar uiteindelijk heb ik een alternatief gevonden en nadat ik dat helemaal naar mijn wens had waren we weer een paar daagjes verder.


De bovenste foto is zonder kaars, de 2e overdag met kaars en de 3e 's avonds met kaars. Ze worden naarmate de dag vordert dus steeds guitiger.
Je kunt ze per stuk bestellen voor € 2,95 per stuk of per set van drie voor € 8,50. Natuurlijk, en dat is juist het le…

handletteren

Toen ik nog 34 was begon ik aan een handletter projectje dat af moest als ik 35 was. Inmiddels ben ik 35 en (bijna) 2 maanden maar het is af. Finaly!
Ik vond het leuk om iets te maken waarin alle dingen stonden die ik graag doe of leuk vind. Natuurlijk ging dat weer niet want ik weet echt niet hoe je "naar de bioscoop gaan" moet tekenen.
Tekenen kan ik z.w.z. al niet dus dat was een ander punt. Maar ja, ik ben klaar en blij ermee. Nu nog iets vinden waar ik het in kan doen, op kan zetten of aan kan maken.

Ik ben happy!