Doorgaan naar hoofdcontent

Simpel kado zakje tutorial

 Naja tutorial, klinkt heel ingewikkeld, het is heel simpel, een beetje creatieveling zou er zelf ook al op gekomen zijn.

Wat heb je nodig:
-          Transparante zakjes formaat postkaart met een zelfklevend randje (niet noodzakelijk/wel handig)
-          Rolmes
-          Snij liniaal
-          Snij mat
-          Dubbelzijdige tape
-          Hip kadopapier

Dit is alles wat je nodig hebt

 De tape en de zakjes heb ik ooit gekocht bij Harlekino in Gulpen, ze hebben ook een webshop.
Het inpakpapier met de panda’s –Eef Lillemor- kocht ik vorig jaar, ontzettende gave dingen maakt zij o.a. accesoires en zelfs behang! En het snijmes en de snijlat had ik zelf ;)

Ik kocht de zakjes altijd bij de rood-wit-H-winkel en ze waren op zich helemaal niet duur, spotgoedkoop zelfs. Maar ik wil zoals ik al eens eerder schreef mijn eigen dingen, net even die Sjun! draai eraan geven. 
zakjes die ik nu altijd gebruikte
Ik moest het sleutelhangertje ook altijd een beetje erin proppen en dat vond ik jammer. 
Tijdens het typen van dit blog-tekstje kreeg ik diverse tips waar ze wel verkrijgbaar zouden zijn maar de echte krijg je nog alleen bij de H. 

Nu de uitleg!!
Je knipt een stuk inpakpapier af en dit vouw je dubbel, je meet even je zakje op en knipt (ik gebruikte hiervoor het snijmes en de snijlat) het op maat. Dan vouw je het open en doet er een paar stroken dubbelzijdige tape tussen, lijm kan ook maar dat bobbelt bij mij altijd. 
Dan stop je het erin en you finished the job! Easy!! Zo simpel, snap niet dat ik me dit niet eerder bedacht heb. Zo kan je allerlei zakjes maken en blijft het toch een uniek kadootje. 

Misschien komt het omdat ik altijd een kadootje wil maken, dat wilde ik al als klein meisje, mama maakte mij vaker blij me een simpele rol  inpakpapier en wat lintjes en ik was de hele middag zoet. Labeltjes eraan freubelen. En een kadootje geven is altijd leuk toch?

O ja, dichtmaken met een stukje masking tape is extra leukieleuk!

De sleutelhangers zijn te bestellen voor € 3,95 per stuk, gemaakt van echt wolvilt. 

Leuke letters he? Daarover later meer ;)

Fijn weekend allemaal!

Linda

PS like jij onze facebook pagina al? klik hierop -> Sjun!

Reacties

sandra_w zei…
Superleuke tutorial Linda! Ben ook zelf aan de slag gegaan ;-)
Dank je wel!
Top! heel leuk om te doen he?

Populaire posts van deze blog

Haakpatroon drupje (makkie!!)

Leren Labels

Onlangs had ik een leuke mailwisseling met de in mijn ogen ontwerpster van de leren labels. Na het eerste contact (lang geleden ;) over de voortzetting van leren labels maken (toen zij stopte) hadden we duidelijk een mis communicatie. Aangezien ze nu ook door het hele land worden verkocht en genoeg creatievelingen ze ook zelf maken mogen de mijne ook online en gewoon verkocht worden! Natuurlijk ga ik anderen niet onder de veren schieten aangezien ik altijd vind dat je elkaar dingen moet gunnen (jaja die gun-factor is heel belangrijk in het leven), hanteer ik de gewone prijzen. Natuurlijk komt er binnenkort ook weer een nieuwe actie, deze keer met leren labels!! Mocht je er al gebruik van willen maken of info willen, stuur met dan via facebook een pb-tje of stuur een mailtje naar sjunbylinda@gmail.com.

Per 20 februari 2016 zijn enkel nog gestempelde (stempelinkt) labels verkrijgen en de labeltjes met een ster, handmade logo, of uitgestanst hart verkrijgbaar..
Er zullen wel nog labels via…

Labels

Ik ben helemaal into labels, knoopjes. lintjes en dat soort flauwekul *zoals mijn vader het altijd noemt*.
Je kan er nooit genoeg van hebben.

Nu ben ik zo'n typje, morgen besteld-eergisteren in huis. Aangezien ik ook alle mijn spullen zelf met de hand maak *jaja ook met een naaimachine natuurlijk* weet ik dat het in de praktijk net even iets anders werkt. Dingen die ergens op de plank liggen kunnen best dezelfde dag op de post, althans zo redeneer ik, maar handgemaakt duurt langer, je hebt er wat extra werk mee, er gaat weleens wat mis en het enige wat je wilt is een tevreden klant.

Ook met de leren rondjes die ik bestelde bij Mez11, kon het met niet snel genoeg gaan, toch heb ik mezelf deze keer weten te bedwingen om niet al na een dag een PB te sturen. Gelukkig maar want zodra ze arriveerden bleken ze het geld weer meer dan waard. Ze kosten € 1,00 per stuk en je kunt ze bestellen via haar blog waarop ook haar facebook pagina staat, ze heeft altijd leuke win acties en binnenkort …