Doorgaan naar hoofdcontent

Time Flies

Jeetje wat vliegt de tijd toch, af en toe voel ik me echt zo'n oude doos. Alhoewel ik had vorige week 2 dagen cursus en toen werd ik -schrik niet- begin twintig geschat. Ze geloofde niet dat ik al mijn 3x11 jarig jubileum had gevierd, al kan ik dat zelf ook niet altijd geloven.

We waren een paar dagen in Volendam geweest, dat hadden we zo geboekt omdat ik daar in de buurt een cursus ging doen (lees: ging werken aan de toekomst, ahum), daarover later meer.

Kijk eens hoe mooi Nederland is? Je hoeft niet altijd ver te gaan om het leuk te hebben, als je de juiste mensen bij je hebt is het vaak al genoeg, tenminste dat geldt voor mij en mijn gezinnetje ;)Ik nam mijn haakwerkje mee om mijn tweede krukhoesje te maken.

Helaas had ik garen te weinig meegenomen, dat gebeurt me nou altijd als ik niet thuis ben. Maar eigenlijk had ik ook helemaal geen tijd om te haken. Ik had het te druk me andere dingen.
Mijn eerste krukhoesje heb ik ook geplaatst via de Link Up van JipbyJan een grote inspiratiebron voor mij.
Klik hier en je zult het zien, net als de andere mooie exemplaren van andere haaksters. Het patroon is uiteraard van Janneke zij heeft ook nogal mijn stijltje. Of ik haar stijltje, hoe je het noemen wilt.
En voor een vriendin mag ik nog zo'n krukhoesje haken, super leuk natuurlijk kan niet wachten totdat ze de kleur heeft uitgekozen zodat ik kan starten ;)

Verder maakte ik carnavalszondag nog de slinger voor Colin klaar, want beloofd is beloofd. De kleine man was jarig en dan hoort de slinger klaar te zijn. Ik kwam niet helemaal uit met de datums deze maand, nog steeds loop ik een beetje achter de feiten aan. Ik wil TE veel in een te kort tijdsbestek, maar soms maakt dat het leven weer wat eenvoudiger als dingen anders gaan dan je had verwacht.

Slingers maken blijft zo leuk, ik heb steeds het kindje in gedachten waarvoor ik het maak, ondanks ik het kindje vaak niet persoonlijk ken. Best bijzonder.
Ik heb ook nog een geboorte ster gemaakt, speciaal voor een jongetje, maar die mag ik nog niet plaatsen.

En dan nog even dit:

"when you finally have learned to believe in yourself, your dreams come true"  

tot gauw!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Haakpatroon drupje (makkie!!)

Leren Labels

Onlangs had ik een leuke mailwisseling met de in mijn ogen ontwerpster van de leren labels. Na het eerste contact (lang geleden ;) over de voortzetting van leren labels maken (toen zij stopte) hadden we duidelijk een mis communicatie. Aangezien ze nu ook door het hele land worden verkocht en genoeg creatievelingen ze ook zelf maken mogen de mijne ook online en gewoon verkocht worden! Natuurlijk ga ik anderen niet onder de veren schieten aangezien ik altijd vind dat je elkaar dingen moet gunnen (jaja die gun-factor is heel belangrijk in het leven), hanteer ik de gewone prijzen. Natuurlijk komt er binnenkort ook weer een nieuwe actie, deze keer met leren labels!! Mocht je er al gebruik van willen maken of info willen, stuur met dan via facebook een pb-tje of stuur een mailtje naar sjunbylinda@gmail.com.

Per 20 februari 2016 zijn enkel nog gestempelde (stempelinkt) labels verkrijgen en de labeltjes met een ster, handmade logo, of uitgestanst hart verkrijgbaar..
Er zullen wel nog labels via…

Labels

Ik ben helemaal into labels, knoopjes. lintjes en dat soort flauwekul *zoals mijn vader het altijd noemt*.
Je kan er nooit genoeg van hebben.

Nu ben ik zo'n typje, morgen besteld-eergisteren in huis. Aangezien ik ook alle mijn spullen zelf met de hand maak *jaja ook met een naaimachine natuurlijk* weet ik dat het in de praktijk net even iets anders werkt. Dingen die ergens op de plank liggen kunnen best dezelfde dag op de post, althans zo redeneer ik, maar handgemaakt duurt langer, je hebt er wat extra werk mee, er gaat weleens wat mis en het enige wat je wilt is een tevreden klant.

Ook met de leren rondjes die ik bestelde bij Mez11, kon het met niet snel genoeg gaan, toch heb ik mezelf deze keer weten te bedwingen om niet al na een dag een PB te sturen. Gelukkig maar want zodra ze arriveerden bleken ze het geld weer meer dan waard. Ze kosten € 1,00 per stuk en je kunt ze bestellen via haar blog waarop ook haar facebook pagina staat, ze heeft altijd leuke win acties en binnenkort …