Doorgaan naar hoofdcontent

Time Flies

Jeetje wat vliegt de tijd toch, af en toe voel ik me echt zo'n oude doos. Alhoewel ik had vorige week 2 dagen cursus en toen werd ik -schrik niet- begin twintig geschat. Ze geloofde niet dat ik al mijn 3x11 jarig jubileum had gevierd, al kan ik dat zelf ook niet altijd geloven.

We waren een paar dagen in Volendam geweest, dat hadden we zo geboekt omdat ik daar in de buurt een cursus ging doen (lees: ging werken aan de toekomst, ahum), daarover later meer.

Kijk eens hoe mooi Nederland is? Je hoeft niet altijd ver te gaan om het leuk te hebben, als je de juiste mensen bij je hebt is het vaak al genoeg, tenminste dat geldt voor mij en mijn gezinnetje ;)Ik nam mijn haakwerkje mee om mijn tweede krukhoesje te maken.

Helaas had ik garen te weinig meegenomen, dat gebeurt me nou altijd als ik niet thuis ben. Maar eigenlijk had ik ook helemaal geen tijd om te haken. Ik had het te druk me andere dingen.
Mijn eerste krukhoesje heb ik ook geplaatst via de Link Up van JipbyJan een grote inspiratiebron voor mij.
Klik hier en je zult het zien, net als de andere mooie exemplaren van andere haaksters. Het patroon is uiteraard van Janneke zij heeft ook nogal mijn stijltje. Of ik haar stijltje, hoe je het noemen wilt.
En voor een vriendin mag ik nog zo'n krukhoesje haken, super leuk natuurlijk kan niet wachten totdat ze de kleur heeft uitgekozen zodat ik kan starten ;)

Verder maakte ik carnavalszondag nog de slinger voor Colin klaar, want beloofd is beloofd. De kleine man was jarig en dan hoort de slinger klaar te zijn. Ik kwam niet helemaal uit met de datums deze maand, nog steeds loop ik een beetje achter de feiten aan. Ik wil TE veel in een te kort tijdsbestek, maar soms maakt dat het leven weer wat eenvoudiger als dingen anders gaan dan je had verwacht.

Slingers maken blijft zo leuk, ik heb steeds het kindje in gedachten waarvoor ik het maak, ondanks ik het kindje vaak niet persoonlijk ken. Best bijzonder.
Ik heb ook nog een geboorte ster gemaakt, speciaal voor een jongetje, maar die mag ik nog niet plaatsen.

En dan nog even dit:

"when you finally have learned to believe in yourself, your dreams come true"  

tot gauw!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Haakpatroon drupje (makkie!!)

Carnaval

Al enkele jaren maak ik alaafies, leuke driekleurige slingers met het woord ALAAF erop, zie hier.
De variant met 5 vlaggetjes kost € 11,11 (hoe toepasselijk) en kan jaren mee, dit jaar zijn de eerste alweer de deur uit.

Met kerst maakte ik theelichtjes die ik op pinterest had gezien, maar nu wilde ik theelichtjes hebben die ik kon verkopen dus maakte ik deze zelf, wat een werk ;)
Een plaatje tekenen en kiezen is één ding, maar iets van jezelf ervan maken, iets unieks, dat jij zelf ontworpen hebt is een ander ding. Een lieve vriendin tekende clowntjes voor mij, helaas kon ik deze niet bewerken, maar uiteindelijk heb ik een alternatief gevonden en nadat ik dat helemaal naar mijn wens had waren we weer een paar daagjes verder.


De bovenste foto is zonder kaars, de 2e overdag met kaars en de 3e 's avonds met kaars. Ze worden naarmate de dag vordert dus steeds guitiger.
Je kunt ze per stuk bestellen voor € 2,95 per stuk of per set van drie voor € 8,50. Natuurlijk, en dat is juist het le…

Alweer Carnaval!! Prins Wil IV en Prinses Dionne

Ja hoor het is bijna weer zover, carnaval staat voor de deur. En als ik ergens gek van ben is het carnaval. Ik ben zelfs lid van de vereniging en ga elk weekend minstens drie keer op stap. Totdat de carnavalsdagen aanbreken dan ben ik 4 dagen lang tot minstens 02.00 uur (en dan bedoel ik niet in de middag) in de kroeg te vinden en nee hoor ik drink geen druppel alcohol maar heb plezier voor 2!

Naja.. misschien heb ik hierboven ietsiepietsie overdreven. Das war einmal. En misschien wordt het ooit weer zo. Nu zit ik elk weekend thuis wachtend totdat ik misschien toch een avondje aan het feestgedruis kan deelnemen ;)

Maaaaarrrr.. dat maakt het niet minder leuk allemaal. De cd van de Promi Bröör schalt uit de boxen en ik zing mee met "Achtung, achtung pass joht op!" want dat doet me het meeste denken aan het Lijflied van Prins Wil IV en Prinses Dionne (volgens mij is het beide op dezelfde melodie maar ik kan me vergissen).
Al horen de kids het liefste "het origineel" v…