Doorgaan naar hoofdcontent

Labels

Ik ben helemaal into labels, knoopjes. lintjes en dat soort flauwekul *zoals mijn vader het altijd noemt*.
Je kan er nooit genoeg van hebben.

Nu ben ik zo'n typje, morgen besteld-eergisteren in huis. Aangezien ik ook alle mijn spullen zelf met de hand maak *jaja ook met een naaimachine natuurlijk* weet ik dat het in de praktijk net even iets anders werkt. Dingen die ergens op de plank liggen kunnen best dezelfde dag op de post, althans zo redeneer ik, maar handgemaakt duurt langer, je hebt er wat extra werk mee, er gaat weleens wat mis en het enige wat je wilt is een tevreden klant.

Ook met de leren rondjes die ik bestelde bij Mez11, kon het met niet snel genoeg gaan, toch heb ik mezelf deze keer weten te bedwingen om niet al na een dag een PB te sturen. Gelukkig maar want zodra ze arriveerden bleken ze het geld weer meer dan waard. Ze kosten € 1,00 per stuk en je kunt ze bestellen via haar blog waarop ook haar facebook pagina staat, ze heeft altijd leuke win acties en binnenkort komt ze met iets heel nieuws!

Deze kun je bestellen bij Mez11, zijn ze niet leuk?

Er zijn twee kleuren verkrijgbaar cognac en naturel alles echt leer. Ik liet het aan Joyce *de eigenaresse* over om te beslissen wat erop kwam, ik ze gaan gebruiken voor een workshop die op mijn W.I.P. lijstje staat.

Nu hoor ik je al denken maar die labels maak je zelf toch ook? Klopt! Alleen maak ik geen ronde labeltjes, de rechte labels zijn al zoveel te kopen op internet dat het verder niet meer zo spannend is, de ronde heb ik niet gezien, dus die zijn (nog) nieuw! Die bestel ik dus braaf bij Mez11. Zij heeft trouwens ook zo'n TE leuke afbeeldingen voor erop.
Het grappige is dat toen onze hof-leverancier Nicollie stopte met het maken/verkopen van de labels, Joyce en ik hetzelfde plan hadden, namelijk ook die labels te gaan fabriceren voor aan de haakwerkjes, daarvoor worden ze het meeste gebruikt, al gebruik ik ze vooral voor andere dingen aangezien haken bij mij op een laag pitje staat.
een voorbeeldje, gemaakt voor mij moeder
Het grootste verschil was dat Joyce de materialen in huis had om met de productie aan de gang te gaan en ik (nog) niet. Joyce en ik hebben meer gemeen, we hebben hetzelfde beroep, naaien en haken graag, zijn een jongensmama, in de dezelfde leeftijd, dat schept een band ;)

Toch liet het met niet met rust, ik wilde ze zelf ook kunnen maken, maar eerst moest ik op zoek naar een ander lettertype, toen ik dat gevonden had bleek het weer niet verkrijgbaar in Nederland. Maar... de aanhouder wint. Iets letterlijk kopieƫren is niet mijn ding, al is dat heel moelijk in de creatieve wereld, er is altijd wel iets of iemand die hetzelfde doet of maakt. Maar zolang je respect hebt voor elkaar werk moet dat kunnen.

Test - labeltjes
Als ik een werkje af heb wil ik mijn eigen label maken om eraan te hangen of erop te maken, ik wil er niet standaard Sjun! op hebben staan. Zoals het Forever Friend beertje naar een patroon van Kristel Droog dat je hier kunt bestellen, waarmee ik bezig ben voor een klein meisje *al denk ik dat haar mama het op dit moment beter kan gebruiken*, daar moet toch zeker een label op maar HAAR naam? Het is haar beertje, niet dat van Sjun! En op de beertjes voor mijn zoontjes moet toch zeker ook een label met hun naam? Dat mama het gemaakt heeft, verteld voor de jongste, ook zonder label wel aan de hele wereld.

Ondanks ik het er niet eens mee was,moest het label in het midden

De leuke sleutelhangers zoals hieronder en de bandjes die later op dit blog en mijn facebookpagina Sjun! by Linda komen te staan kun je bestellen, uiteraard niet met mijn naam, maar met je eigen naam of tekst! En natuurlijk ook in heel veel andere kleuren dan alleen turkoois.
Voor vaderdag heb ik ook een heel kunstwerk gemaakt *uhm mijn zonen hebben een kunstwerk voor papa gemaakt met leren labels en verf enzo*, zowel met plak vinyl voor opa en een kussen voor mijn eigen vader.


De huisjes zijn ook te bestellen, niet zoals hierboven deze zijn geknutseld door de kinderen ;)
Wel met leren bandjes, bewerkt met powertex, met een vinyl tekst. Tof he?

Fijne vaderdag!

Linda
Reacties

Populaire posts van deze blog

Haakpatroon drupje (makkie!!)

Leren Labels

Onlangs had ik een leuke mailwisseling met de in mijn ogen ontwerpster van de leren labels. Na het eerste contact (lang geleden ;) over de voortzetting van leren labels maken (toen zij stopte) hadden we duidelijk een mis communicatie. Aangezien ze nu ook door het hele land worden verkocht en genoeg creatievelingen ze ook zelf maken mogen de mijne ook online en gewoon verkocht worden! Natuurlijk ga ik anderen niet onder de veren schieten aangezien ik altijd vind dat je elkaar dingen moet gunnen (jaja die gun-factor is heel belangrijk in het leven), hanteer ik de gewone prijzen. Natuurlijk komt er binnenkort ook weer een nieuwe actie, deze keer met leren labels!! Mocht je er al gebruik van willen maken of info willen, stuur met dan via facebook een pb-tje of stuur een mailtje naar sjunbylinda@gmail.com.

Per 20 februari 2016 zijn enkel nog gestempelde (stempelinkt) labels verkrijgen en de labeltjes met een ster, handmade logo, of uitgestanst hart verkrijgbaar..
Er zullen wel nog labels via…

Feest!!

Bijna is het feest...

Schooljaar afgelopen (dank je wel juf/meester) of geslaagd?

Daarom maakte ik deze leuk juf-meester-geslaagd kadootjes.
De mini en midi potjes kun je zelf vullen met snoep, geld of ballonnen voor een top feest!
Heel leuk in de mini potjes is het om je kind een wens voor de juf of meester te laten schrijven. Naderhand kan hier een leuk theelichtje in (doe om je theelicht wat masking tape voor een origineel waxine kaarsje).Op de deksel kun je een bijgeleverd stickertje plakken of je schrijft er zelf iets op met bijvoorbeeld een watervaste stift! Al krijgt de juf of meester 10 van deze potjes, het blijft altijd origineel.

Uiteraard zijn dit voorbeelden en kan de tekst aangepast worden naar jou eigen unieke tekst!

De potjes zijn voedsel veilig dus je kunt er snoep of andere lekkere (zelfgemaakte) koekjes instoppen. Je kunt ze bv vullen met die lekkere merci chocolaatjes, drop (het zit erop), spek (SPEKtaculair schooljaar) of wat jij zelf bedenkt!Natuurlijk kan ik he…