Doorgaan naar hoofdcontent

Kinderkunst

Maanden lag het in de W.I.P. (work in progress) mand. Ik durf het bijna niet te zeggen ik had het dr*k. Ik zag een kinderkunst exemplaar - is trouwens een zelf verzonnen woord- op een rompertje of was het een shirt, anyway kleding past (nog) niet in mijn concept.  Maar het is echt bijna sint en bijna kerst dus het moest deze zondag af. En ondanks ik met dit heerlijke weer een super aantrekkelijk aanbod kreeg om te shoppen in Maastricht ging ik niet overstag. Kinderkunst moest vandaag klaar. And I did it!
En niet 1, niet 2 maar liefst 4 exemplaren. Ik ben nu al verslaafd.

Copyright Keano Debets ;)


 Kinderkunst is een variant op het gebruikelijke naamkussen en neeeheee geen geboortekaartjes op een kussen, dat bestaat al, vind je dat leuk? Google verder ;)
Kinderkunst is een tekening van je zoon, dochter, kleinzoon, kleindochter, neefje, nichtje noem maar op, gemaakt op een kussen. De bedoeling is dat het een beetje een abstracte tekening is, dus geen heel gedetailleerde, dan ben je wel even bezig met het bewerken en het moet wel betaalbaar blijven.

Leuk als kado voor een geboorte (tekening voor de baby) eventueel met de naam en geboorte datum of wat je nog meer kwijt wilt erop. Er is veel mogelijk, het doel is wel dat het kunst blijft. Geen bestaande tekening of iets van een kleurplaat. Gewoon lekker zelf. Je mag natuurlijk uitkiezen wat je zelf wilt dat is een fijn, als je voor perfect gaat mag dat ook. Al vind ik elke kindertekening perfect.

Het kindertekening kussen is 50x35cm. en kost € 24,95 per stuk, inclusief binnenkussen.

Ik ben niet zo van de citaten maar deze inspireerde mij om dit te maken "All children are artists. The problem is how to remain an artist once you grow up -Pablo Picasso- "

Het klopt als een bus, naarmate je ouder wordt is het creatieve gedeelte vaker wat geblokkeerd als je steeds opnieuw hoort dat iets niet mooi is, of je negatief benaderd wordt door mensen v.w.b. je creativiteit, dan zal het er niet uitkomen en moet je op latere leeftijd echt diep gaan graven, het is nooit te laat (kijk mij haha) maar het is wel weer zo'n dingetje. En wat is leuker voor je kind dat ZIJN of HAAR tekening op de bank, een kroon op hun werk.
Ik vind ze in ieder geval geslaagd. Misschien alleen al omdat mijn kleine creatieve vriendje ze ontworpen heeft ;) Behalve de wolkjes.. Die heeft hij niet zelf getekend...

Fijne zondag!

Linda
Reacties

Populaire posts van deze blog

Haakpatroon drupje (makkie!!)

Leren Labels

Onlangs had ik een leuke mailwisseling met de in mijn ogen ontwerpster van de leren labels. Na het eerste contact (lang geleden ;) over de voortzetting van leren labels maken (toen zij stopte) hadden we duidelijk een mis communicatie. Aangezien ze nu ook door het hele land worden verkocht en genoeg creatievelingen ze ook zelf maken mogen de mijne ook online en gewoon verkocht worden! Natuurlijk ga ik anderen niet onder de veren schieten aangezien ik altijd vind dat je elkaar dingen moet gunnen (jaja die gun-factor is heel belangrijk in het leven), hanteer ik de gewone prijzen. Natuurlijk komt er binnenkort ook weer een nieuwe actie, deze keer met leren labels!! Mocht je er al gebruik van willen maken of info willen, stuur met dan via facebook een pb-tje of stuur een mailtje naar sjunbylinda@gmail.com.

Per 20 februari 2016 zijn enkel nog gestempelde (stempelinkt) labels verkrijgen en de labeltjes met een ster, handmade logo, of uitgestanst hart verkrijgbaar..
Er zullen wel nog labels via…

Feest!!

Bijna is het feest...

Schooljaar afgelopen (dank je wel juf/meester) of geslaagd?

Daarom maakte ik deze leuk juf-meester-geslaagd kadootjes.
De mini en midi potjes kun je zelf vullen met snoep, geld of ballonnen voor een top feest!
Heel leuk in de mini potjes is het om je kind een wens voor de juf of meester te laten schrijven. Naderhand kan hier een leuk theelichtje in (doe om je theelicht wat masking tape voor een origineel waxine kaarsje).Op de deksel kun je een bijgeleverd stickertje plakken of je schrijft er zelf iets op met bijvoorbeeld een watervaste stift! Al krijgt de juf of meester 10 van deze potjes, het blijft altijd origineel.

Uiteraard zijn dit voorbeelden en kan de tekst aangepast worden naar jou eigen unieke tekst!

De potjes zijn voedsel veilig dus je kunt er snoep of andere lekkere (zelfgemaakte) koekjes instoppen. Je kunt ze bv vullen met die lekkere merci chocolaatjes, drop (het zit erop), spek (SPEKtaculair schooljaar) of wat jij zelf bedenkt!Natuurlijk kan ik he…