Doorgaan naar hoofdcontent

Kinderkunst

Maanden lag het in de W.I.P. (work in progress) mand. Ik durf het bijna niet te zeggen ik had het dr*k. Ik zag een kinderkunst exemplaar - is trouwens een zelf verzonnen woord- op een rompertje of was het een shirt, anyway kleding past (nog) niet in mijn concept.  Maar het is echt bijna sint en bijna kerst dus het moest deze zondag af. En ondanks ik met dit heerlijke weer een super aantrekkelijk aanbod kreeg om te shoppen in Maastricht ging ik niet overstag. Kinderkunst moest vandaag klaar. And I did it!
En niet 1, niet 2 maar liefst 4 exemplaren. Ik ben nu al verslaafd.

Copyright Keano Debets ;)


 Kinderkunst is een variant op het gebruikelijke naamkussen en neeeheee geen geboortekaartjes op een kussen, dat bestaat al, vind je dat leuk? Google verder ;)
Kinderkunst is een tekening van je zoon, dochter, kleinzoon, kleindochter, neefje, nichtje noem maar op, gemaakt op een kussen. De bedoeling is dat het een beetje een abstracte tekening is, dus geen heel gedetailleerde, dan ben je wel even bezig met het bewerken en het moet wel betaalbaar blijven.

Leuk als kado voor een geboorte (tekening voor de baby) eventueel met de naam en geboorte datum of wat je nog meer kwijt wilt erop. Er is veel mogelijk, het doel is wel dat het kunst blijft. Geen bestaande tekening of iets van een kleurplaat. Gewoon lekker zelf. Je mag natuurlijk uitkiezen wat je zelf wilt dat is een fijn, als je voor perfect gaat mag dat ook. Al vind ik elke kindertekening perfect.

Het kindertekening kussen is 50x35cm. en kost € 24,95 per stuk, inclusief binnenkussen.

Ik ben niet zo van de citaten maar deze inspireerde mij om dit te maken "All children are artists. The problem is how to remain an artist once you grow up -Pablo Picasso- "

Het klopt als een bus, naarmate je ouder wordt is het creatieve gedeelte vaker wat geblokkeerd als je steeds opnieuw hoort dat iets niet mooi is, of je negatief benaderd wordt door mensen v.w.b. je creativiteit, dan zal het er niet uitkomen en moet je op latere leeftijd echt diep gaan graven, het is nooit te laat (kijk mij haha) maar het is wel weer zo'n dingetje. En wat is leuker voor je kind dat ZIJN of HAAR tekening op de bank, een kroon op hun werk.
Ik vind ze in ieder geval geslaagd. Misschien alleen al omdat mijn kleine creatieve vriendje ze ontworpen heeft ;) Behalve de wolkjes.. Die heeft hij niet zelf getekend...

Fijne zondag!

Linda
Reacties

Populaire posts van deze blog

Haakpatroon drupje (makkie!!)

Carnaval

Al enkele jaren maak ik alaafies, leuke driekleurige slingers met het woord ALAAF erop, zie hier.
De variant met 5 vlaggetjes kost € 11,11 (hoe toepasselijk) en kan jaren mee, dit jaar zijn de eerste alweer de deur uit.

Met kerst maakte ik theelichtjes die ik op pinterest had gezien, maar nu wilde ik theelichtjes hebben die ik kon verkopen dus maakte ik deze zelf, wat een werk ;)
Een plaatje tekenen en kiezen is één ding, maar iets van jezelf ervan maken, iets unieks, dat jij zelf ontworpen hebt is een ander ding. Een lieve vriendin tekende clowntjes voor mij, helaas kon ik deze niet bewerken, maar uiteindelijk heb ik een alternatief gevonden en nadat ik dat helemaal naar mijn wens had waren we weer een paar daagjes verder.


De bovenste foto is zonder kaars, de 2e overdag met kaars en de 3e 's avonds met kaars. Ze worden naarmate de dag vordert dus steeds guitiger.
Je kunt ze per stuk bestellen voor € 2,95 per stuk of per set van drie voor € 8,50. Natuurlijk, en dat is juist het le…

Alweer Carnaval!! Prins Wil IV en Prinses Dionne

Ja hoor het is bijna weer zover, carnaval staat voor de deur. En als ik ergens gek van ben is het carnaval. Ik ben zelfs lid van de vereniging en ga elk weekend minstens drie keer op stap. Totdat de carnavalsdagen aanbreken dan ben ik 4 dagen lang tot minstens 02.00 uur (en dan bedoel ik niet in de middag) in de kroeg te vinden en nee hoor ik drink geen druppel alcohol maar heb plezier voor 2!

Naja.. misschien heb ik hierboven ietsiepietsie overdreven. Das war einmal. En misschien wordt het ooit weer zo. Nu zit ik elk weekend thuis wachtend totdat ik misschien toch een avondje aan het feestgedruis kan deelnemen ;)

Maaaaarrrr.. dat maakt het niet minder leuk allemaal. De cd van de Promi Bröör schalt uit de boxen en ik zing mee met "Achtung, achtung pass joht op!" want dat doet me het meeste denken aan het Lijflied van Prins Wil IV en Prinses Dionne (volgens mij is het beide op dezelfde melodie maar ik kan me vergissen).
Al horen de kids het liefste "het origineel" v…