zondag 8 november 2015

Kinderkunst

Maanden lag het in de W.I.P. (work in progress) mand. Ik durf het bijna niet te zeggen ik had het dr*k. Ik zag een kinderkunst exemplaar - is trouwens een zelf verzonnen woord- op een rompertje of was het een shirt, anyway kleding past (nog) niet in mijn concept.  Maar het is echt bijna sint en bijna kerst dus het moest deze zondag af. En ondanks ik met dit heerlijke weer een super aantrekkelijk aanbod kreeg om te shoppen in Maastricht ging ik niet overstag. Kinderkunst moest vandaag klaar. And I did it!
En niet 1, niet 2 maar liefst 4 exemplaren. Ik ben nu al verslaafd.

Copyright Keano Debets ;)


 Kinderkunst is een variant op het gebruikelijke naamkussen en neeeheee geen geboortekaartjes op een kussen, dat bestaat al, vind je dat leuk? Google verder ;)
Kinderkunst is een tekening van je zoon, dochter, kleinzoon, kleindochter, neefje, nichtje noem maar op, gemaakt op een kussen. De bedoeling is dat het een beetje een abstracte tekening is, dus geen heel gedetailleerde, dan ben je wel even bezig met het bewerken en het moet wel betaalbaar blijven.

Leuk als kado voor een geboorte (tekening voor de baby) eventueel met de naam en geboorte datum of wat je nog meer kwijt wilt erop. Er is veel mogelijk, het doel is wel dat het kunst blijft. Geen bestaande tekening of iets van een kleurplaat. Gewoon lekker zelf. Je mag natuurlijk uitkiezen wat je zelf wilt dat is een fijn, als je voor perfect gaat mag dat ook. Al vind ik elke kindertekening perfect.

Het kindertekening kussen is 50x35cm. en kost € 24,95 per stuk, inclusief binnenkussen.

Ik ben niet zo van de citaten maar deze inspireerde mij om dit te maken "All children are artists. The problem is how to remain an artist once you grow up -Pablo Picasso- "

Het klopt als een bus, naarmate je ouder wordt is het creatieve gedeelte vaker wat geblokkeerd als je steeds opnieuw hoort dat iets niet mooi is, of je negatief benaderd wordt door mensen v.w.b. je creativiteit, dan zal het er niet uitkomen en moet je op latere leeftijd echt diep gaan graven, het is nooit te laat (kijk mij haha) maar het is wel weer zo'n dingetje. En wat is leuker voor je kind dat ZIJN of HAAR tekening op de bank, een kroon op hun werk.
Ik vind ze in ieder geval geslaagd. Misschien alleen al omdat mijn kleine creatieve vriendje ze ontworpen heeft ;) Behalve de wolkjes.. Die heeft hij niet zelf getekend...

Fijne zondag!

Linda
Geen opmerkingen: