zondag 25 januari 2015

3 x 11 jarig jubileum!

Zondag ochtend, 10 uur een heerlijk tijdstip voor een nieuwe blog.

Afgelopen woensdag vierde ik mijn 3 x 11 jarig jubileum en ieder jaar is mijn eigen verjaardag een drukke aangelegenheid en steeds weer krijg ik reacties in de trant van poeh! wat een drukte. Dit jaar was het precies goed, het begon al vroeg (ik was nog niet opgefrist toen het eerste bezoek kwam) en het verdeelde zich mooi over de avond. Ik vind het dan ook echt super dat deze mensen zich allemaal de moeite nemen om te komen. Inmiddels wen ik ook eraan dat er ook mensen zijn die niet komen, die afbellen met een of andere vage reden, maar ook dat heeft dit jaar mijn verjaardag niet verpest. Ik waardeer de mensen die wel komen des te meer.


 Kortom, mijn verjaardag was een top avond!

Afgelopen weken heb ik diverse carnavalsslingers gemaakt, geen enkele is hetzelfde, telkens zit er wel een verschil in, zodat ik -voor mijn gevoel- iedereen z'n eigen unieke slinger heb bezorgd.
Ik moet er dit weekend nog twee maken en volgens mij is het dan wel zo'n beetje klaar.
Maar... als iemand nog een slinger wil, graag!

Vorige week zondag begon ik aan een tas, deze stond al tijden op mijn to do lijstje maar het kwam er steeds niet van. Al hakend met Zpagetti maakte ik meters en de tas was binnen no time klaar. Deze komt tevens op de andere lijst te staan ;)

De finishing touch werd een leren label, ooit besteld bij Nicollie, die deze niet meer maakt, maar daarover later meer.


Ik haakte de tas naar eigen inzicht, met steken die in mijn hoofd opkwamen.
En in het zwart een veilige kleur. Al lijkt het op onderstaande foto meer op grijs.

Voor het eerst was ik eens trots op het eindresultaat, maar dat komt ook door wat anders, misschien omdat ik 33 ben?

Verder begon ik aan het ribbel patroon van Jip by Jan, dat je hier vind. Ik dacht dat het iets heeeeel ingewikkelds was, maar het is een super makkelijk en snel patroon. Ik hou niet van standaard uit de winkel, kussenhoezen, poef hoezen en dat soort dingen.

Ik kocht een krukje bij de A***** , correctie -ik kocht 2 krukjes- zodat ik eindelijk verder kon. De zitting bovenop is bijna bedekt en dan kan ik verder met de hoogte van het krukje. Het tweede ga ik waarschijnlijk grijs maken, staat leuk bij mijn cotton balls die ik kocht bij Colina een super leuk, knus winkeltje bij ons in het dorp, waar tevens ook mijn carnavalsslingers te koop zijn, dank je Renate.

Helaas zal mijn hocker dan echt moeten gaan wijken, of misschien maak ik daar wel een bijzet tafeltje van.
Kan natuurlijk ook.

Dan ga ik snel verder met alles, ik heb er zin in!

Linda

2 opmerkingen:

Janneke Assink zei

Prachtig kleurtje Linda! En nog van harte met je verjaardag!

Renate zei

Allemaal super sjun Linda!!!