Doorgaan naar hoofdcontent

3 x 11 jarig jubileum!

Zondag ochtend, 10 uur een heerlijk tijdstip voor een nieuwe blog.

Afgelopen woensdag vierde ik mijn 3 x 11 jarig jubileum en ieder jaar is mijn eigen verjaardag een drukke aangelegenheid en steeds weer krijg ik reacties in de trant van poeh! wat een drukte. Dit jaar was het precies goed, het begon al vroeg (ik was nog niet opgefrist toen het eerste bezoek kwam) en het verdeelde zich mooi over de avond. Ik vind het dan ook echt super dat deze mensen zich allemaal de moeite nemen om te komen. Inmiddels wen ik ook eraan dat er ook mensen zijn die niet komen, die afbellen met een of andere vage reden, maar ook dat heeft dit jaar mijn verjaardag niet verpest. Ik waardeer de mensen die wel komen des te meer.


 Kortom, mijn verjaardag was een top avond!

Afgelopen weken heb ik diverse carnavalsslingers gemaakt, geen enkele is hetzelfde, telkens zit er wel een verschil in, zodat ik -voor mijn gevoel- iedereen z'n eigen unieke slinger heb bezorgd.
Ik moet er dit weekend nog twee maken en volgens mij is het dan wel zo'n beetje klaar.
Maar... als iemand nog een slinger wil, graag!

Vorige week zondag begon ik aan een tas, deze stond al tijden op mijn to do lijstje maar het kwam er steeds niet van. Al hakend met Zpagetti maakte ik meters en de tas was binnen no time klaar. Deze komt tevens op de andere lijst te staan ;)

De finishing touch werd een leren label, ooit besteld bij Nicollie, die deze niet meer maakt, maar daarover later meer.


Ik haakte de tas naar eigen inzicht, met steken die in mijn hoofd opkwamen.
En in het zwart een veilige kleur. Al lijkt het op onderstaande foto meer op grijs.

Voor het eerst was ik eens trots op het eindresultaat, maar dat komt ook door wat anders, misschien omdat ik 33 ben?

Verder begon ik aan het ribbel patroon van Jip by Jan, dat je hier vind. Ik dacht dat het iets heeeeel ingewikkelds was, maar het is een super makkelijk en snel patroon. Ik hou niet van standaard uit de winkel, kussenhoezen, poef hoezen en dat soort dingen.

Ik kocht een krukje bij de A***** , correctie -ik kocht 2 krukjes- zodat ik eindelijk verder kon. De zitting bovenop is bijna bedekt en dan kan ik verder met de hoogte van het krukje. Het tweede ga ik waarschijnlijk grijs maken, staat leuk bij mijn cotton balls die ik kocht bij Colina een super leuk, knus winkeltje bij ons in het dorp, waar tevens ook mijn carnavalsslingers te koop zijn, dank je Renate.

Helaas zal mijn hocker dan echt moeten gaan wijken, of misschien maak ik daar wel een bijzet tafeltje van.
Kan natuurlijk ook.

Dan ga ik snel verder met alles, ik heb er zin in!

Linda

Reacties

Prachtig kleurtje Linda! En nog van harte met je verjaardag!
Renate zei…
Allemaal super sjun Linda!!!

Populaire posts van deze blog

Haakpatroon drupje (makkie!!)

Leren Labels

Onlangs had ik een leuke mailwisseling met de in mijn ogen ontwerpster van de leren labels. Na het eerste contact (lang geleden ;) over de voortzetting van leren labels maken (toen zij stopte) hadden we duidelijk een mis communicatie. Aangezien ze nu ook door het hele land worden verkocht en genoeg creatievelingen ze ook zelf maken mogen de mijne ook online en gewoon verkocht worden! Natuurlijk ga ik anderen niet onder de veren schieten aangezien ik altijd vind dat je elkaar dingen moet gunnen (jaja die gun-factor is heel belangrijk in het leven), hanteer ik de gewone prijzen. Natuurlijk komt er binnenkort ook weer een nieuwe actie, deze keer met leren labels!! Mocht je er al gebruik van willen maken of info willen, stuur met dan via facebook een pb-tje of stuur een mailtje naar sjunbylinda@gmail.com.

Per 20 februari 2016 zijn enkel nog gestempelde (stempelinkt) labels verkrijgen en de labeltjes met een ster, handmade logo, of uitgestanst hart verkrijgbaar..
Er zullen wel nog labels via…

Alweer Carnaval!! Prins Wil IV en Prinses Dionne

Ja hoor het is bijna weer zover, carnaval staat voor de deur. En als ik ergens gek van ben is het carnaval. Ik ben zelfs lid van de vereniging en ga elk weekend minstens drie keer op stap. Totdat de carnavalsdagen aanbreken dan ben ik 4 dagen lang tot minstens 02.00 uur (en dan bedoel ik niet in de middag) in de kroeg te vinden en nee hoor ik drink geen druppel alcohol maar heb plezier voor 2!

Naja.. misschien heb ik hierboven ietsiepietsie overdreven. Das war einmal. En misschien wordt het ooit weer zo. Nu zit ik elk weekend thuis wachtend totdat ik misschien toch een avondje aan het feestgedruis kan deelnemen ;)

Maaaaarrrr.. dat maakt het niet minder leuk allemaal. De cd van de Promi Bröör schalt uit de boxen en ik zing mee met "Achtung, achtung pass joht op!" want dat doet me het meeste denken aan het Lijflied van Prins Wil IV en Prinses Dionne (volgens mij is het beide op dezelfde melodie maar ik kan me vergissen).
Al horen de kids het liefste "het origineel" v…