Doorgaan naar hoofdcontent

Alweer Carnaval!! Prins Wil IV en Prinses Dionne

Ja hoor het is bijna weer zover, carnaval staat voor de deur. En als ik ergens gek van ben is het carnaval. Ik ben zelfs lid van de vereniging en ga elk weekend minstens drie keer op stap. Totdat de carnavalsdagen aanbreken dan ben ik 4 dagen lang tot minstens 02.00 uur (en dan bedoel ik niet in de middag) in de kroeg te vinden en nee hoor ik drink geen druppel alcohol maar heb plezier voor 2!

Naja.. misschien heb ik hierboven ietsiepietsie overdreven. Das war einmal. En misschien wordt het ooit weer zo. Nu zit ik elk weekend thuis wachtend totdat ik misschien toch een avondje aan het feestgedruis kan deelnemen ;)

Maaaaarrrr.. dat maakt het niet minder leuk allemaal. De cd van de Promi Bröör schalt uit de boxen en ik zing mee met "Achtung, achtung pass joht op!" want dat doet me het meeste denken aan het Lijflied van Prins Wil IV en Prinses Dionne (volgens mij is het beide op dezelfde melodie maar ik kan me vergissen).
Al horen de kids het liefste "het origineel" van de prins en prinses maar dan moet ik steeds naar joep-joep en dat is niet handig als de hele tafel bedolven wordt onder naaispullen.

Het begon allemaal hiermee..

 Een gehaakte carnavalsslinger. Ik vond het zo'n leuk idee maar wat een werk! Alhoewel dat rondjes haken gaat op zich wel en ook het aan elkaar haken maar alles bij elkaar, tja ik maakte geen meters voor mijn gevoel. Dus afgelopen weekend bedacht ik wat -snellers- maar ik wilde het ook voor anderen maken en het moest low budget zijn. De -prijs- was snel bedacht nu nog resultaat.
Het werd dit!

De bovenste.
Een vriendinnetje wilde er ook eentje maar met hoekvlaggetjes met een clown, aangezien de clown niet in de categorie meters maken viel bedacht ik een narrenkap. Die had ik vorig jaar al eens ergens opgemaakt, maar die is nooit gepubliceerd. Maar ook dat bleek iets minder eenvoudig.
Maar het resultaat is leuk, al zeg ik het zelf.

En ja natuurlijk op de hoeken van de muts moesten belletjes, ja dat hoort gewoon zo, vind ik.
Al met al een leuke combi die 3 slingers! Alleen een probleempje. Nu heb ik er zelf nog geen :(

Tot later!!

A L A A FReacties

Populaire posts van deze blog

Haakpatroon drupje (makkie!!)

Leren Labels

Onlangs had ik een leuke mailwisseling met de in mijn ogen ontwerpster van de leren labels. Na het eerste contact (lang geleden ;) over de voortzetting van leren labels maken (toen zij stopte) hadden we duidelijk een mis communicatie. Aangezien ze nu ook door het hele land worden verkocht en genoeg creatievelingen ze ook zelf maken mogen de mijne ook online en gewoon verkocht worden! Natuurlijk ga ik anderen niet onder de veren schieten aangezien ik altijd vind dat je elkaar dingen moet gunnen (jaja die gun-factor is heel belangrijk in het leven), hanteer ik de gewone prijzen. Natuurlijk komt er binnenkort ook weer een nieuwe actie, deze keer met leren labels!! Mocht je er al gebruik van willen maken of info willen, stuur met dan via facebook een pb-tje of stuur een mailtje naar sjunbylinda@gmail.com.

Per 20 februari 2016 zijn enkel nog gestempelde (stempelinkt) labels verkrijgen en de labeltjes met een ster, handmade logo, of uitgestanst hart verkrijgbaar..
Er zullen wel nog labels via…